Instagram Marketing voor BoerenKracht

Boerenkracht is een bedrijf opgezet door jonge ondernemers, ze zijn de onderneming begonnen met het verkopen van Pre-workout (supplementen voor het sporten). Maar inmiddels hebben ze hun productenlijn uitgebreid met T-Shirts, Proteïne shakes, en nog veel meer. Hun primaire medium is Instagram, waarop ze posts uploaden met nieuwe kortingen, aankondigingen, en humoristische promotiefilmpjes. Instagram is hun marketing platform. Uiteindelijk wordt de verkoop op de website gedaan.

Aanbiedingen

De meeste posts die gemaakt worden voor BoerenKracht zijn kortingen en aanbiedingen. Op deze posts zetten we altijd het product centraal. Dit doen we door het product in een virtuele setting te zetten. Op die manier kunnen we altijd de setting aanpassen aan de sfeer die we willen bereiken. Zo hebben we in het voorjaar een grasveld waarop de zon net doorkomt. In één van de posts in de zomer hebben we de shake beker op het strand gezet, om een herkenbare setting te hebben. Als er een wat minder realistische setting wordt gebruikt is dit vaak in een witte virtuele ruimte. Dat effect wordt behaald door hele gladde reflecties. Soms wordt daar een kleurrijke achtergrond aan toegevoegd zoals bij de koningsdag post.

Marketing op social media

Sociale media is een plek waar bijna iedereen van je doelgroep vaak wel is. Daarom is het soms een best goede plek voor marketing. En daar zijn vele verschillende manieren voor. De makkelijkste en voordeligste manier is zoals deze van BoerenKracht: een eigen pagina waarop je de doelgroep bereikt. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ontdek ze allemaal in de post over marketing op social media. Of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Marketing op sociale media: alles wat je moet weten

    Marketing op sociale media: alles wat je moet weten

    Als je aan marketing denkt, denk je vaak aan reclame op TV, Billboards langs de weg, of misschien wel een online advertentie via Google. Maar je kunt ook marketing doen zonder dat het je iets extra’s kost. In deze post behandelen we alles wat je moet weten over marketing via sociale media.

    Lees Meer

Gerelateerde posts: