Nieuwe betaalmethodes beschikbaar

Logo Stripe

Sinds vandaag zijn er een aantal nieuwe betaalmethodes beschikbaar door de integratie met Stripe. Wat betekent dit voor het betalen van je facturen? Alles wat je zou moeten weten lees je in dit artikel.

Wat is Stripe?

Stripe is een betalingsgateway van een derde partij en maakt het mogelijk om te betalen via bijvoorbeeld credit kaart of bankoverschrijvingen. Wanneer u een factuur van ons krijgt of iets via de website besteld ziet u een aantal extra betalingsmogelijkheden, waaronder Sofort (Bankoverschrijving), Ideal en Klarna.

Wat betekent dit voor betalingen?

De al bestaande betalingsmethoden zullen voorlopig beschikbaar blijven, er zijn geen plannen om daar verandering in te brengen. Er zijn nu dus een aantal extra opties bij gekomen om flexibiliteit te bieden. En we zullen dit nog verder uitbreiden als daar vraag naar is.

Ga ik deze verandering merken in de prijzen?

Ondanks dat aan deze nieuwe betaalmethodes transactiekosten verbonden zijn hebben we besloten om dit niet invloed te laten hebben op de prijzen. De prijzen voor onze diensten blijven het zelfde ongeacht welke betaalmethode gebruikt wordt, tenzij anders vermeld of afgesproken met de klant.

Hoe betaal ik mijn factuur?

Als je een account hebt in het klantenportaal, kan je inloggen op facturering.landdesigns.nl/client met je e-mailadres en wachtwoord. Heb je nog geen account? Neem contact met ons op, en we zullen het met je regelen. Je krijgt natuurlijk ook altijd de factuur via de mail.

Wanneer bovenin op de groene knop ‘Betaal nu’ klopt klikt zie je een lijst met de beschikbare betaalmethoden. Hieronder volgt een overzicht met korte beschrijving.

Factuur in het klantenportaal

NaamBeschrijvingVerwerkingstijdExtra functies
CreditCardBetaal via Stripe met je creditcard.
Ondersteunde kaarten: VISA, Mastercard, Maestro, American Express, Google Pay en Apple Pay.
Tot 3 uurAutomatische incassering, kaarten bewaren.
SofortBetaal met je bankrekening via iDeal met Klarna. Selecteer je bank, log in, en je hebt betaald. Makkelijker kan het niet.Tot 3 uurHet betaalgemak van iDeal
PayPalBetaal via PayPal met je bankrekening, creditcard of PayPal saldo.Tot 3 uurKopersbescherming van PayPal
Manuele BankoverschrijvingBetaal door middel van een bankoverschrijving. Maak een overboeking naar NL32 SNSB 0268 9884 39 t.n.v LAND R K.
Vergeet niet je factuurnummer in de beschrijving te vermelden.
1-5 werkdagen

Gerelateerde posts: