Zakelijke Cases

Inmiddels hebben we al vele ervaringen met bedrijven. Dit varieert van marketing tot aan volledige ontwerpen voor een website. Natuurlijk is iedere case uniek en past één specifiek ontwerp niet bij elke onderneming. De cases die op deze pagina zijn te vinden zijn de hoogtepunten, maar u kunt alles terugvinden in het archief. Bekijk de cases en doe vooral inspiratie op. Of neem contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.


Instagram posts voor BoerenKracht 

Boerenkracht is opgezet door jonge ondernemers die veel van sporten houden. Ze zijn begonnen met het verkopen van Pre-Workout, en hebben langzaam aan hun productenlijn uitgebreid met meer supplementen en handige producten voor bij het sporten. Hun marketing vind vooral op Instagram plaats. Maar hoe wordt dat naar het next level gebracht?

iPhone XS Max Mockup met instagram pagina van BoerenKracht

Website ontwerp voor strandpaviljoen Ballum

Strandpaviljoen Ballum heeft een prachtige locatie op Ameland, de 2 eigenaren hadden al ervaring met it Taarthûske in Dokkum, en ze waren klaar voor een nieuwe uitdaging. Met het strandpaviljoen willen ze een unieke sfeer creëren op het strand van Ameland. Met heerlijke taarten, en een prachtlocatie voor het organiseren voor bruiloften waren ze er helemaal klaar voor. Maar er ontbrak nog 1 ding. Namelijk een website. Wij hebben het ontwerp voor deze website gemaakt. Maar hoe maak je nou zo’n ontwerp wat aan alle eisen voldoet?


Branding van Wouw Support 

Jurgen van der Wouw is een elektra en data monteur, en hij werkt als freelancer. Hij had zijn website al opgezet en daar hoort natuurlijk een herkenbaar logo bij. Dit strakke logo zal sterk bijdragen aan zijn landelijke herkenbaarheid.