Posts

Ontdek de laatste nieuwtjes, handige tips, en meer insights op het gebied van webdesign. Je vind het allemaal in onze posts.
Mis nooit meer een post. Meld je vandaag nog aan voor de email notificaties, en ontvang exclusieve tips!

Filters

Periode

Selecteer een datum

Soort

Je hebt een mooie website, met een webshop waar je al je producten verkoopt. Maar de cijfers vallen tegen, er komen veel minder bestellingen dan verwacht. De reviews zijn goed, jouw klanten zijn tevreden, waar ligt het dan aan?
Tegenwoordig zoeken we bijna alles online op, van het zoeken naar een restaurant om vanavond te eten, tot informatie over een nieuwe auto. En met steeds meer apparaten die verbonden zijn met het internet, is er dus ook steeds meer variatie van schermen waarop je jouw website kan zien. Dat is ook de reden waarom een responsief design onmisbaar is.
Als je een webshop hebt wil je natuurlijk een mogelijkheid hebben voor je klanten om te betalen. Het betalingsproces is dan ook 1 van de meest cruciale momenten bij het online verkopen van producten. Als hier iets mis gaat, of het is teveel moeite voor de klant, is de kans heel groot dat ze afhaken. In deze tutorial laten we je zien hoe je Stripe aan WooCommerce kan koppelen, door middel van de API in Stripe. om er voor te zorgen dat deze betalingen soepel verlopen.
Er zijn zoveel verschillende websites online dat je je ogen kan uitkijken. Maar uiteindelijk hebben ze allemaal een doel. Hier bespreken we een aantal meest voorkomende soorten websites, en hoe ze voor jou zouden kunnen werken.
Buffer is een handige tool als je op een gemakkelijke manier posts wilt plannen en delen op verschillende social media platforms, zoals Instagram en Facebook. In deze tutorial leggen we je uit hoe je Buffer kunt gebruiken om je social media posts te plannen.
Online beter bereikbaar zijn een vraag waar iedereen mee worstelt. Je wilt dat mensen je kunnen vinden, zonder dat ze specifiek naar jou hoeven te zoeken.