Webdesign in Groningen?

Ben jij een bedrijf in de buurt van Groningen, en heb je een website nodig? Dan ben je op het juiste adres gekomen.

Plan een kennismakingsgesprek

Selecteer service*
Naam*
E-mail*

Wat bieden wij?

Geen zorgen meer

Wanneer je een bedrijf start doe je dat omdat je daar goed in bent. Of dat nou het runnen van een sokkenwinkel is of fietsen repareren. Het is jouw passie. Maar tegenwoordig komt er zoveel meer kijken bij het runnen van een bedrijf. En zaken zoals het online houden van je website wil je helemaal niet mee bezig zijn. Daar is Land Designs voor. Wij zorgen er voor dat alles goed geregeld is, zodat dat voor jou geen zorg meer is.

Ervaringen van klanten

Next Dance
Next Dance
André Terpstra
Lees verder
“Ik heb mijn ideeën en wensen aangegeven en Remco heeft dit perfect uitgevoerd en waar het nodig is aangevuld. Het luisteren en zijn expertise is de perfecte combinatie voor elke klant. Als je net als ik wil gaan ondernemen zoek contact met Remco van Land Designs voor een adviesgesprek. Je krijgt er geen spijt van!”
Wouw Support
Wouw Support
Jurgen van der Wouw
Lees verder
“Donderdag pas het contact gehad met Remco Land en vandaag had hij het voor mij besproken logo al klaar. En uiteraard heb ik het gelijk trots online gezet.”
777 Wallets
777 Wallets
Nathan Jans
Lees verder
“Land Designs heeft mij snel en erg professioneel geholpen, door een website voor mij te maken.”
Vorige
Volgende

Eerdere projecten

Een frisse start voor Next Dance
Van een website tot social media posts, wij hebben het allemaal geregeld, zodat André fris kon beginnen met zijn nieuwe bedrijf.
Research video voor Social Worker studenten
Video zegt zoveel meer dan simpele tekst. Daarom kozen deze Social Worker studenten er voor om hun onderzoek ook in video vorm vast te leggen.
Instagram Marketing voor BoerenKracht
Via Instagram is je doelgroep zo makkelijk te bereiken. Maar dan moet je wel weten wat je moet posten. Daarom kwam BoerenKracht naar ons toe om hun Instagram promoties te ontwerpen.
Nieuwe website voor strandpaviljoen Ballum
Een nieuw strandpaviljoen op Ameland, dat moet natuurlijk iedereen kunnen zien. Als PWS opdracht is er een nieuwe website voor Strandpaviljoen Ballum ontwikkeld.
Streaming pack voor JN Man
Met een streaming pack is Jorben zijn stream nu nog flitsender.

Nog aan het twijfelen?

Gezonde twijfel is nooit verkeerd. Als je eventueel nog vragen hebt over onze werkwijze, of wat we voor jouw kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

© 2024 Land Designs