Van hobbyproject naar eigen bedrijf

Mijn verhaal

2015, het was het jaar waarin ik 11 werd en net naar de middelbare school ging. Ik had een klein YouTube kanaal opgestart waarop ik video’s over van alles en nog wat uploadde. Online heb ik veel anderen ontmoet die hetzelfde als ik deden, en mijn intro’s van de video’s ook wouden. Ik werd steeds vaker gevraagd om een intro, logo of iets anders te maken.

Ik besloot een kleine website te maken waar ik deze services kon verkopen, en een portfolio kon opbouwen. Dit groeide over de jaren steeds verder uit, en in 2020  besloot ik mij in te schrijven bij de KvK. Ik begon ook met de opleiding Communication & Multimedia Design op NHL Stenden. Hier leerde ik nog meer over webdesign, en customer experience.

Eind 2022 volgde ik de minor ondernemen, om mijn eigen onderneming meer van de grond af te krijgen, en nog meer op de klant te richten. Zodat ik mijn ervaring op het gebied van webdesign kon gebruiken om andere startups te helpen.

Mijn missie

Online bereikbaarheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Maar een website en sociale media bijhouden kan veel tijd kosten, al helemaal als je er niet veel ervaring mee hebt. Daarom wil ik er voor zorgen dat je nooit meer hier over in hoeft te zitten. Wij regelen jouw online bereikbaarheid, zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent, namelijk je bedrijf runnen.

Waarom LandDesigns?

Tot het uiterste

Onze service houdt niet op wanneer het product geleverd is. Wij zullen er alles aan doen om u ook daarna nog zo goed mogelijk te helpen.

Ervaring in het veld

Wij zullen er voor zorgen dat onze ervaring zo goed mogelijk vertaald wordt naar een aansluitend product of service.

Geen zorgen

Je zult nooit meer in hoeven zitten over je online bereikbaarheid. Wij regelen alles van updates, tot management van sociale media voor jou.

Ervaringen van klanten

Next Dance
Next Dance
André Terpstra
Lees verder
“Ik heb mijn ideeën en wensen aangegeven en Remco heeft dit perfect uitgevoerd en waar het nodig is aangevuld. Het luisteren en zijn expertise is de perfecte combinatie voor elke klant. Als je net als ik wil gaan ondernemen zoek contact met Remco van Land Designs voor een adviesgesprek. Je krijgt er geen spijt van!”
Wouw Support
Wouw Support
Jurgen van der Wouw
Lees verder
“Donderdag pas het contact gehad met Remco Land en vandaag had hij het voor mij besproken logo al klaar. En uiteraard heb ik het gelijk trots online gezet.”
777 Wallets
777 Wallets
Nathan Jans
Lees verder
“Land Designs heeft mij snel en erg professioneel geholpen, door een website voor mij te maken.”
Vorige
Volgende

Nog aan het twijfelen?

Gezonde twijfel is nooit verkeerd. Als je eventueel nog vragen hebt over onze werkwijze, of wat we voor jouw kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.