Over ons

Hoi, ik ben Remco, CMD Student aan NHL Stenden, en eigenaar van Land Designs. Ik ben een paar jaar terug zelf een content creator geweest en heb wel vaker gekeken naar bepaalde dingen zoals een logo of intro te kopen van een designer. Maar vaak is dat heel duur, en als het een hobby is, en al helemaal als je net bent begonnen bent dat het vaak niet waard.

Ik koos er daarom vaak voor om alles zelf te maken. Mijn hele branding heb ik voor het grootste gedeelte zelf ontworpen en vormgegeven. Zo ben ik steeds meer gaan experimenteren met Photoshop en Premiere pro, maar later ook HTML en CSS.

Later kwamen andere content creators bij mij om ontwerpen voor hen te maken. Daarna heb ik er voor gekozen om de opleiding Communication & Multimedia Design te doen op NHL Stenden, en zo heb meer ervaring in het werkveld gekregen.

“Juist ook de starters hebben een goede vormgeving nodig”

Remco Land

Waarin verschillen wij van de rest?

Ik ben uiteindelijk Land Designs begonnen om het gat voor beginnende content creators, maar ook voor startende ondernemers te vullen. De stap tussen zelf alles uitvogelen en dure designers in te huren voor je vormgeving. Juist ook de starters hebben een goede vormgeving nodig. Niet alleen om online herkenbaar te zijn, maar ook om professioneel over te komen. Wij bieden hoge kwaliteit ontwerpen voor een lage prijs. Zodat ook starters professionals kunnen zijn.

Ben jij klaar voor de online boost van jouw startup?

Wil jij weten wat wij kunnen doen om jou die boost te geven? Neem direct contact op, en dan kijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen. En voordat je het weet sta jij straks aan de top.