Cases

We hebben natuurlijk al heel wat cases gehad. Maar er zijn natuurlijk altijd een paar die er bovenuit steken, en die cases vind je hier terug. Wil je nou liever alle cases op een rijtje zien? Dan kan je natuurlijk altijd in onze archieven duiken.


Website ontwerp voor strandpaviljoen Ballum

Strandpaviljoen Ballum heeft een prachtige locatie op Ameland, de 2 eigenaren hadden al ervaring met it Taarthûske in Dokkum, en ze waren klaar voor een nieuwe uitdaging. Met het strandpaviljoen willen ze een unieke sfeer creëren op het strand van Ameland. Met heerlijke taarten, en een prachtlocatie voor het organiseren voor bruiloften waren ze er helemaal klaar voor. Maar er ontbrak nog 1 ding. Namelijk een website. Wij hebben het ontwerp voor deze website gemaakt. Maar hoe maak je nou zo’n ontwerp wat aan alle eisen voldoet?


Streaming pack voor JN Man

Jorben is een Twitch streamer onder de naam JN Man. Hij streamt onder andere Minecraft en Leauge of Legends. Maar de branding miste nog. Jorben heeft gekozen voor de Streaming pack, waarmee hij klaar was voor het streamen op Twitch.