Streaming pack voor JN Man

Streaming pack voor JN Man

Jorben is een Twitch streamer onder de naam JN Man. Hij streamt onder andere Minecraft en Leauge of Legends. Maar de branding miste nog. Jorben heeft gekozen voor de Streaming pack, waarmee hij klaar was voor het streamen op Twitch.

De streaming pack bestaat uit een Logo, Banner, en een aantal overlay’s voor tijdens het streamen. Jorben heeft gekozen voor 1 overlay, aangezien hij geen complexe stream scenes heeft.

De branding

Het logo is waar de huisstijl begon. Met een koele blauwe kleur als de meest voorkomende kleur. Het logo bestaat uit de letters JN, die zijn doorgesneden met een zwaard. Er zijn 2 varianten van het logo. Er is 1 variant met een kleurverloop achtergrond, en 1 met een transparante achtergrond.

De banner is opgebouwd vanuit dezelfde stijl, met dezelfde kleurverloop. Op de banner vind je Jorben zijn Instagram pagina, en de tijden waarop hij live is.

De overlay

Een overlay is een afbeelding die je over een scene heen zet. In een overlay kan je dingen zoals het logo mooi verwerken. Ook kan je verschillende panels maken voor infoblokken zoals donaties. In de overlay voor Jorben is er een panel met ruimte voor de webcam, met daaronder de top donatie. Onderaan het scherm staan nog 3 panels met de nieuwste donatie, laatste ‘cheer’ en de laatste abonnee.

Overlay-mockup[1] Overlay
Aanbevolen cases

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *