Research video voor Social Worker studenten

Research video voor Social Worker studenten

Een groep studenten van NHL Stenden van de opleiding Social Worker hebben mij gevraagd om een video te filmen en editen voor hun opdracht.

De studenten hebben ontwerpgericht onderzoek gedaan naar uitkeringsgerechtigden in de gemeente Leeuwarden. De problemen die ze daarbij hebben gevonden wouden ze graag door middel van een video naar voren laten komen. We hebben deze video gefilmd op verschillende locaties rondom Leeuwarden, door middel van veel B-roll shots van de stad hebben we direct een goede sfeer neergezet.

De video is opgedeeld in verschillende stukken. Het begint met een korte introductie over hun onderzoek, vervolgens gaat het wat dieper in op de 3 problemen die ze ondervonden hebben, en sluit af met de voorgestelde oplossing.

Vertel het met video

Met video als medium voor een introductie kan je direct al een goed beeld neerzetten. Je kan straight to the point zijn en de kijker zijn/haar aandacht trekken door goede visuele elementen. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw volgende (introductie)video? Neem contact op voor de mogelijkheden.
Aanbevolen cases

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *