Hoe ben ik online beter bereikbaar?

Hoe ben ik online beter bereikbaar?

Online beter bereikbaar zijn een vraag waar iedereen mee worstelt. Je wilt dat mensen je kunnen vinden, zonder dat ze specifiek naar jou hoeven te zoeken.

Inhoudsopgave

Deze blogpost gaat in op het onderwerp van online marketing voor bedrijven en staat gericht op bedrijven die willen groeien of hun online marketing strategie willen veranderen. Het gaat over de impact van social media als marketingkanal, maar ook over wat er allemaal kan gebeuren als je daadwerkelijk echt meer bereik wilt hebben via social media (dan wel andere platformen). En we laten zien welke technologieën er zijn waarmee jouw toekomstige klanten naar je toe komen.

Een website opzetten.

Een website is vaak het eerste waar mensen aan denken bij online bereikbaarheid, en dat is helemaal niet zo gek. Bijna elk bedrijf heeft ook zijn eigen website, waarop de belangrijkste informatie te vinden is, zoals openingstijden en locatie. Maar je wilt natuurlijk meer klanten daar uit halen, de conversies kunnen hoger. Daarom is het heel belangrijk om na te denken over het doel van je website. Wil je bijvoorbeeld dat mensen jouw product kopen, of juist aanmelden voor een les? Dit verschilt per bedrijf, en is ook vee bepalend voor je conversies. Door je website aan te passen aan je doel, leidt je veel meer mensen ook daar naar toe. Als iemand bijvoorbeeld lang moet zoeken om een les te boeken, is de kans heel groot dat diegene afhaakt

Ben jij straks ook goed te vinden?

Wij helpen je graag bij het opzetten van een website, zodat jij gewoon kan focussen op waar je goed in bent, of dat nou danslessen geven is, of mooie schilderijen maken. Wij maken een website, die werkt voor jou.

Social media kanalen aanmaken.

Social media is een geweldige manier om in contact te komen met je publiek, maar het kan ook een uitdaging zijn. Social-mediaplatforms veranderen en evolueren voortdurend, en daardoor zijn er steeds meer manieren om je doelgroep te bereiken.

Het belangrijkste doel van de sociale media profielen, is laten zien wat jij te bieden hebt. Geef eens een kijkje in de keuken, betrek de mensen bij het proces. Op die manier maak je ze gauw nieuwsgierig naar meer.

Ontdek meer over marketing via social media in deze posts:

Tutorial
Remco Land

Buffer gebruiken voor social media management

Buffer is een handige tool als je op een gemakkelijke manier posts wilt plannen en delen op verschillende social media platforms, zoals Instagram en Facebook. In deze tutorial leggen we je uit hoe je Buffer kunt gebruiken om je social media posts te plannen.

Lees meer >
Tutorial
Remco Land

Marketing op sociale media: alles wat je moet weten

Je hoort het steeds vaker, je moet online vindbaar zijn, als je online niet actief bent heb je straks geen klanten meer, en zo kan je nog wel meer opnoemen. Het is natuurlijk wat overdreven, maar er zit natuurlijk wel een stukje waarheid in. Er zitten zoveel kansen in de sociale media, het zou zonde zijn om die te laten liggen. Daarom hier de belangrijkste dingen over marketing via sociale media. Zodat ook jij straks King Of The Socials bent.

Lees meer >

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *